Tuesday, October 19, 2010

Blomma energi s being betatestning testad

Vad är bränsleceller? De uppfanns över hundra år sedan. Det finns följande tekniker:

• Enheter med proton utbyte membran (PEM)

• Fosforsyra FC (PAFCs)

• Smält karbonat FC (MCFCs)

Dessa har alla nödvändiga användningen av dyra ädelmetaller, frätande syror eller svårt att innehålla smält material. Utförandet av dessa alternativ har bara marginellt bättre än andra energi-alternativ. Kort sagt är de inte ekonomiskt livskraftiga.

Under många år har expert enats om att solid oxide FC (SOFCc) är potentiellt bäst av all teknik med denna utformning.Material har låg kostnad attribut och har hög eleffekt. Tills nyligen var det utmaningar som stoppar en kommersiell tillämpning av denna teknik på grund av de höga temperaturer som produceras i driften och dessa höga temperaturer är anledningen till att mycket höga elektriska effektivitetsvinster tillverkas med en mängd olika bränslen. Om de negativa problem i ansökan kan övervinnas öka de sista två faktorerna ekonomierna i ansökan.

Blomma energi hävdar de har erövrat de tekniska problem som har slutat tidigare ansökningar. De hävdar sin nya teknik är en flexibel energi plattform med samtidig flera fördelar som kan tillämpas på ett stort antal ansökningar samtidigt som den är ren, tillförlitlig och prisvärd.

Det största testet till datum i rutan"Bloom" är installationen vid Adobe Systems huvudkontor i San Jose, Kalifornien.Detta system var avsett för 30% av Adobe anläggningar elektriska behöver.Andra storföretag som har installerat Bloom system för deras program är: band of America, Cox Enterprises, eBay, FedEx, Google, häftklamrar och Wal-Mart.

Blomma energi verkar har gjort några enorma innovativa tekniska genombrott med fuel cell teknik.Detta skulle kunna bidra till vårt land blir mer energi tillräcklig och drastiskt minska totala energikostnaderna för användare.Absolut hålla ögonen på någon ytterligare utveckling från detta företag.


View the original article here

No comments:

Post a Comment